JDT Series Limited Edition | Amy Search

Realclockwise Follow
  • 675
  • 1
show more
Upvotes (1)
Comments (1)
Sorted by:
  • realclockwisehq reply REAL BEBB.... Jam JDT SERIES ni... Exclusive Limited Edition by Amy Search Memang 'RARE' ar... khas utk penyokong JDT yg TEGAR je... JDT SERIES for JDT FANS... Serial number 001/498 jgn tanya bro, itu amy punya Yg 002/498 jgn mimpi ar... Exclusive for TMJ Kalo nak pun serial number yg lain ya bro... BERMINAT KE.... ============================== PM di link ini http://bit.ly/1CnC4Ys ============================== Whatsapp - "JDT" send 012-2887468 ============================== Daripada 498 utas lebih drpd separuh dah kena sapu ya... Yg baki ni tinggal sikit je lagi.. Siapa cepat dia dapat... Jgn dah habis baru sibuk nak tanya ya.... Tak der nya nak restock or nak buat lagi... Nama pun LIMITED... abis ni kira abis ar... Ha... Jgn ckp kawan tak payung ar INFO.... JDT Luaskan Kuasamu... ============================== PM di link ini http://bit.ly/1CnC4Ys ============================== Whatsapp - "JDT" send 012-2887468 ==============================
Download the Vidme app!