• 1
  • 201,795

VIDEO - Dhuna ne kopeshtin privat ne Tirane

syri_net Follow
  • 201,795
  • 1
show more
Upvotes (1)
Comments (1)
Sorted by:
  • Onceinge reply E çmëndura duhet të futet në çmëndinë. Gjat këtyre 25 viteve është krijuar një sistem i cili përbuz femrat dhe vlerat e tyre njerzore, rolin e tyre si nëne apo ndaç në shoqerine tonë. Është e pafalshme çvatjen antinjerzor që i është bërë femrave si prostituta gjat këtyre 25 viteve në per tregjet e botës, një skllaverim post modern. Të pa pranushme janë shkenca, konditionimi, apo sugjerimet mediale të cilat përdoren dhe përforcojnë figuren e femres thjesht si një objekt sexi! Të shumta janë femrat e turpshme të cilat tregojn zogun apo pjesët e tjera të trupit. Roli që i jepet femrës dhe përforcimi i ti ka për pasoja që femrat mos jenë të afta për rolet e tjera në shoqerinë tonë siç e pamë dhe në video. Është e trishtueshme të shofesh sa mbapa është Shqipëria. Kur në për botë jan bërë keto 50-60 vite përparime të medha në shkencat, pikërisht edhe ndaj edukimit të femijes, pedagogjisë empathia, sensibilitëti që i r...moreituri duhet të ketë ndaj femijes apo reaktionet që femija mund të ketë edhe në mosh të madhe, si pasoja të mundshme në moshen sensible 1-6 vjeç, ketu vashdon injoranca, lekizmi dhe poshtrimi dhe reduktimi i femres si objekt sexy pa vlera dhe aftësi të tjera. Do ishte e dëshirmushme qe në shoqerinë tonë të përdoreshin shkencat për zhvillimin e civilizimit si edhe shoqërisë tonë dhe jo përforcimin e degjenerimin të femrave në për media apo në shoqeri tonë. Sepse konsequencat dhe përdjesinë i mbaj të gjith dhe sidomos të pafajshmit dhe më të dobtit në famile pikërisht fëmija! Scientist.
Load more comments
Download the Vidme app!