This channel is no longer available

This person's channel was hosted on Vidme, which is no longer in operation. However, you might still be able to find them at these links:

Channel username:

syri_net

Channel bio:

SYRI.net është një portal informativ shqiptarë në të cilin do te gjeni opinionistë me emër, seriozë, dhe gazetarë investigativë. Nuk jemi thjesht nje website por një multimedia që mundohemi të shpërnajmë informacionet në kohë reale dhe sa më thjeshtë për ju. Gjithashtu pjesë e kësaj platforme është

Creation date:

January 1 2016

Total video views:

7,422,241

Videos: